BiRi ADSL'den çocuklar için internet

Gönderen Melih / Category:

BiRi ADSL'den çocuklar için internet
BiRi, çocukların da internette güvenle gezebilmesi için filtreleme hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Koç.net, BiRi ADSL'in katma değerli hizmet içeren paketlerine bir yenisini ekledi. BiRi, sakıncalı siteleri filtreleyerek çocukları internet ortamındaki zararlı içeriklerden koruyan "Nette Çocuk Var" adlı güvenlik hizmeti ile 1 Mbps hızındaki, 4 GB kotalı internet erişimi içeren ADSL paketini, vergiler dahil aylık 15.90 TL'ye sunuyor.

Türk Telekom tarafından geliştirilen ve şu anda okullardaki internet erişiminin filtrelenmesinde kullanılan "Nette Çocuk Var" hizmeti; internetteki dolandırıcılık, uyuşturucu, alkol, kumar gibi sakıncalı ve uygunsuz içeriklere erişimi, herhangi bir ayarlama ya da kurulum gerektirmeden engelliyor. İnternetin giderek yaygınlaştığı bu dönemde çocukların bu ortama erişimini kontrollü sağlamak ve çocuklarının interneti güvenle kullanmalarını isteyen aileler için yeni bir seçenek oluşturuyor.

Gerçek zamanlı filtreleme sağlayarak kullanıcıya zararlı içerikten ayıklanmış erişim imkanı sunuyor. Bu hizmet sayesinde, herhangi bir ayarlama ya da kurulum yapmanıza gerek kalmadan çocuklarınız interneti güvenli şekilde kullanabiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder